woensdag 4 november 2015

Halloween

Halloween....tja, wat heb ik daar mee?
Niets eigenlijk, behalve dat sinds een paar jaar de kinderen verkleed langs de huizen gaan en er in ons dorpje steeds meer mensen hun huis en tuin versieren. Daar doe ik ook aan mee, is wel leuk om samen met de kids wat te knutselen en dat buiten op te hangen.
 
Beetje "spooky" doet het altijd goed op 31 oktober.


 
Uiteraard gaan de kinderen verkleed op stap:
 
Onze zoon met een vriendinnetje. Hij had glow-in-the-dark-stripes op zijn kleding en zij had allemaal lichtjes in haar haren, maar dat is weggevallen bij flitslicht...:-(

 
Onze dochter (li) met vriendin. Zij gaan er ieder jaar helemaal uitbundig voor!
 
En onze snoepvoorraad is weer op peil voor het komende jaar!!
 
Maar kaartjes maken voor/met Halloween-thema doe ik eigenlijk nooit. Tot dit jaar; ik heb ooit een setje hobbydots gekregen met Halloween-plaatjes en dat heb ik nu eens tevoorschijn gehaald.
Hobbydotten had ik nog nooit gedaan maar ik vind het wel grappig werk. En het kan makkelijk in de nachtdienst ontdekte ik (wel met de bureaulamp erbij...). Eind oktober had ik wat meer nachtdiensten en heb ik een 3-tal kaartjes gemaakt. Het resultaat viel me niet tegen. Zeker de kinderen vinden dit fantastische kaarten.
 
 
Deze kaarten wil ik laten meedoen bij de challenge van KIC en knutsels en kadootjes
 
En vorige week heb ik op de KreaDoe nog een paar setjes hobbydots gekocht, want er komen weer wat nachtdiensten aan. (nu maar hopen dat die niet al te druk zijn...haha.)
 
Groetjes, Yvonne
 


2 opmerkingen:

 1. Mooie kaartjes hoor. Gezellig dat je meedoet met onze Halloween challenge, veel succes!!
  xx Wilma DT KIC

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Yvonne,
  wat heb je een leuke kaartjes gemaakt! Grappig dat je dat in de nachtdienst kunt doen.
  Ik probeer in de nachtdienst wel eens te bloggen, maar het is momenteel druk in de nachtdienst, dus niets van dat alles..
  Dank je dat je meedoet bij ons van K&K.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen