dinsdag 3 januari 2017

Nieuw jaar, nieuwe start

Zo hee, wat is het lang geleden dat ik hier iets geplaatst heb. Maar gelukkig heb ik zeker niet stilgezeten en ben flink aan de freubel geweest de afgelopen maanden. Want ja, die kerstkaarten....t blijft toch altijd weer een race tegen de klok. Maar goed, ook dit jaar is het weer gelukt en nu zelfs voor het eerst alleen maar zelfgemaakte kaarten verstuurd.

Ik had verwacht dat ik de kerstkaarten nu wel zat zou zijn, maar dat valt nog heel erg mee. 
Ik heb de laatste tijd nogal wat mallen van DDBD gekocht en daar ben ik zo blij mee, daar blijf ik mee aan het werk. Dus daarom weer een kerstkaart gemaakt.
Ik heb de mal "aangekleed" met het mooie papier en de stansjes uit de Joy! paperpad Christmas Carol

Dat is toch een heerlijk blok om mee aan de slag te gaan: alles bij de hand en mooi op elkaar afgestemd. I love it!

Deze kaart wil ik laten meedoen bij De Egel januari-challenge-25

Thuis is er voor mij wel het een en ander veranderd de laatste maanden. Mijn man heeft promotie gemaakt op zijn werk, maar moet daardoor wel iedere week 3-4 dagen in Duitsland werken (en daarnaast ook nog "gewoon" op reis door Europa). Hij is dus weinig thuis, maar we willen niet naar Duitsland verhuizen. 
Ik werk bij de huisartsenpost en dan meestal in het weekend. Dit bleek toch wel een grote wissel op onze relatie te trekken: soms kwam hij op vrijdagavond thuis en vertrok ik weer zaterdagochtend en zondagochtend naar de HAP. Er waren soms weken dat we elkaar geen 24 uur achter elkaar zagen. En al onze contacten gingen soms hap-snap-tussendoor. 
Ook de kinderen hadden er veel last van dat papa veel meer weg was. Dus na enig beraad heb ik besloten om (voorlopig) te stoppen met werken. Dit besluit is me zwaar gevallen, want ik werk al meer dan 30 jaar met plezier, maar de lasten waren nu zwaarder dan de lusten en dat kan niet voor ons gezin en huwelijk. Op 2de kerstdag had ik mijn laatste dienst (die nog even loeidruk was...😓) 

Ik had voor alle collega's en chauffeurs een klein afscheidscadeautje gemaakt.


Deze is goed ontvangen.

Nu is het nieuwe jaar begonnen en ben ik (voorlopig) huisvrouw, maar ik ga er zeker vanuit dat er nog veel moois op mijn pad zal komen. Ik leef nu nog even met vakantie-gevoel, maar dat zal volgende week wel afgelopen zijn als de kinderen weer naar school en manlief weer naar Duitsland en Frankrijk reist.

Dan rest me nu niets anders dan iedereen het allerbeste te wensen voor het komende jaar: ik gun je een jaar vol liefde, geluk, gezondheid en tijd om te freubelen! 

Groetjes, Yvonne


4 opmerkingen:


 1. Je kaart is echt schitterend,
  heel gaaf gemaakt ☺
  Succes en plezier met je nieuwe thuis situatie,
  meer tijd om te knutselen...?
  Bedankt dat je meedoet met onze "Januari 25" Challenge bij De Egel !
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel-DDBD}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje! Leuk dat je meedoet aan de challenge van de Egel.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je meedoet met onze 'Dutch Doobadoo' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Yvon, dat is zeker een tijd geleden! Nu snap ik het wel, nu ik dit lees! Een hele verandering, maar wat verstandig! Kiezen voor je gezin en je huwelijk is toch wel het belangrijkste. EN jij verveelt je vast niet, met zo'n leuke hobby. Dit kaartje is erg mooi!
  Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen